SOMMARDÄCK

SOMMARDÄCK

SOMMARDÄCK

SOMMAR 2017

Vi byggde din bil. Låt oss berätta vilka däck du ska ha.

Ungefär som fyra handflator. Det är all kontakt bilen har med underlaget. Med rätt sommardäck kör du säkrare och mer ekonomiskt. Vi som byggt din bil vet vilka däck som passar bäst för din Volvomodell och dina körförhållanden. Hos oss hittar du också Volvo originalfälgar och kompletta hjul som verkligen lyfter utseendet på din bil – samtidigt som körglädjen ökar. Så när du skall byta däck, fälgar eller hjul; prata med din oss först.

Prata däck med Volvoexpert.

Din Personliga Servicetekniker är specialutbildad på Volvo och vet vilka däck och fälgar som passar på din Volvo. Besök oss och prata däck, fälgar och hjulskifte med en expert. Du får alltid goda råd och bra erbjudanden.

Däck och fälgar i alla dimensioner.

Volvo är en av Sveriges största återförsäljare av personbilsdäck. Vi har ett långt och nära samarbete med de ledande leverantörerna av premiumdäck vilket bland annat innebär att de däck vi inte har i lager tar vi hem snabbt, oftast till dagen efter. Söker du nya fälgar till din Volvo har vi dessutom Originalfälgar för alla smaker och dimensioner. Fälgar byggda för just din Volvo.

Fler tjänster som din tekniker kan hjälpa till med.

Däckhotell

Vid skifte till sommarhjul alt. vinterhjul kan du fördelaktigt förvara den andra uppsättningen hjul på vårt däckhotell. Du sparar plats hemma och ökar hållbarhet och livslängd genom att däcken förvaras i en sval och mörk miljö. Rengöring av däck och fälg, montering, kontroll av mönsterdjup och lufttryck ingår alltid.

Delbetalning

Med Volvokort är det enkelt att dela upp kostnaden över en tidsperiod som passar dig. Betalning på fyra månader är alltid helt räntefritt. Vill du ha räkningen på lägre belopp per månad, utnyttjar du din kortkredit. Dessutom får du bonus när du betalar med Volvokort.

Hjulskifte

Vi hjälper dig gärna att montera hjulen snabbt och säkert. Varför inte passa på i samband med bilservicen? Kontakta din Personliga Servicetekniker för att boka en tid.