Vinterdäck till din Volvo

Vinterdäck till din Volvo

Vinterdäck till din Volvo

Vi byggde din bil. Låt oss berätta vilka däck du ska ha.

Ungefär som fyra handflator. Det är all kontakt bilen har med vägen. Med rätt däck kör du både säkrare och tryggare. Vi som byggt din bil vet vilka som är bäst för just den och dina körförhållanden. Sök rätt däck till din Volvo nedan.

Prata däck med Volvoexpert.

Din Personliga Servicetekniker är specialutbildad på Volvo och vet vilka däck och fälgar som passar på din Volvo. Besök oss och prata däck, fälgar och hjulskifte med en expert. Du får alltid goda råd och bra erbjudanden.

Däck och fälgar i alla dimensioner.

Volvo är en av Sveriges största återförsäljare av personbilsdäck. Vi har ett långt och nära samarbete med de ledande leverantörerna av premiumdäck vilket bland annat innebär att de däck vi inte har i lager tar vi hem snabbt, oftast till dagen efter. Söker du nya fälgar till din Volvo har vi dessutom Originalfälgar för alla smaker och dimensioner. Fälgar byggda för just din Volvo.

Kom ihåg Volvokort och CarPay

Gör en bra däckaffär ännu bättre. Betalar du med ditt Volvokort får du bonus som du t.ex. kan lösa in vid däckköp eller hjulskifte. Du kan alltid välja att delbetala i 4 månader – räntefritt och helt utan avgifter. Appen CarPay kombinerar kortets fördelar med smarta funktioner. Du får t.ex. dina bonuscheckar direkt i mobilen redo att användas. Med CarPay kan du även betala däckskifte och balansering av däck i verkstaden.

Våra däcktjänster

Hjulskifte

Vi hjälper dig att skifta till sommar- eller vinterhjul. Volvoteknikerna drar alltid fast däcken med rätt moment och ser över skicket på dina däck så att din bil rullar tryggt och säkert.

Däck och fälgar

Vi på Volvo samarbetar med de ledande däckleverantörerna och har däck som är perfekt anpassade för varje Volvomodell. Lika viktiga som däcken är fälgarna. Volvo Originalfälgar ger bilen perfekt balans och bromsarna rätt kylning.

Hjulinställning

Om du kört in i en trottoarkant eller ner i ett potthål i vägen kan vi hjälpa dig med en fyrhjulsinställning. Du tjänar snabbt in kostnaden då dina däck håller betydligt längre samtidigt som din bil säkrare och skönare att köra.

Däckhotell

Förvara dina däck i vårt däckhotell. Rengöring av däck och fälg, montering, kontroll av mönsterdjup och lufttryck ingår alltid.

Fler tjänster som din tekniker kan hjälpa till med.

Däckhotell

Vid skifte till sommarhjul alt. vinterhjul kan du fördelaktigt förvara den andra uppsättningen hjul på vårt däckhotell. Du sparar plats hemma och ökar hållbarhet och livslängd genom att däcken förvaras i en sval och mörk miljö. Rengöring av däck och fälg, montering, kontroll av mönsterdjup och lufttryck ingår alltid.

Delbetalning

Med Volvokort är det enkelt att dela upp kostnaden över en tidsperiod som passar dig. Betalning på fyra månader är alltid helt räntefritt. Vill du ha räkningen på lägre belopp per månad, utnyttjar du din kortkredit. Dessutom får du bonus när du betalar med Volvokort.

Hjulskifte

Vi hjälper dig gärna att montera hjulen snabbt och säkert. Varför inte passa på i samband med bilservicen? Kontakta din Personliga Servicetekniker för att boka en tid.