Bilbarnstolar

Skyddar det som är viktigt för dig

Bilbarnstolar

Skyddar det som är viktigt för dig

Bilbarnstolar

Skyddar det som är viktigt för dig

NYHET: NYFÖDD - 4 ÅR (0-18 KG)

Vridbar och bakåtvänd barnstol

Vår vridbara bilbarnstol monteras i bilens ISOFIX-fästen och är den enda stolen du behöver – från nyfödd till att barnet kan sitta framåtvänt. Vridfunktion gör det dessutom enkelt att lyfta i och ur barnet.
Rek. pris 7 250 kr

Volvo rekommenderar att barn sitter bakåtvända i bilen tills de är minst fyra år gamla.

0 TILL 1 ÅR (0–13 KG)

Babyskydd i-Size

Vårt bakåtvända babyskydd är utformat för spädbarn från 0 till 1 år som väger mellan 0 och 13 kg. Babyskyddet är i-Size certifierat. De stoppade sidorna, den djupa sitsen och den bakåtvända placeringen skapar maximal säkerhet för ditt barn. Klädseln, i 80 % ull, är slitstark och bekväm och kan tvättas i tvättmaskin på 30°C i ett ylleprogram. Stolen monteras med hjälp av bilens säkerhetsbälte eller på en bas fäst i bilens förinstallerade ISOFIX-fästen och är enkel att lyfta ur med hjälp av handtaget. Babyskyddet väger 4,5 kg.

9 MÅNADER TILL 6 ÅR (9–25 KG)

Bakåtvänd bilbarnstol

Barnstolens unika huvud- och sidostöd bidrar till hög säkerhet och god komfort. Två fästband ingår och monteras på baksidan av barnstolen och förankras i fästöglor på bilens golv.
Rek. pris 4 175 kr

4 TILL 10 ÅR (15–36 KG)

Bältesstol

Med flera inställningsmöjligheter för nackstödet samt omfattande axel- och sidostöd blir bilresan både säker och bekväm för barnet. Stolen monteras enkelt i bilens ISOFIX-fästen.
Rek. pris 4 125 kr

4 TILL 10 ÅR (15–36 KG)

Bälteskudde med ryggstöd

Bälteskudden gör att barnet kommer högre upp, får bättre sikt och en mer bekväm resa. Dessutom bidrar den högre sittpositionen till att bältet får en korrekt placering på barnets kropp.
Rek. pris 2 785 kr

Barnsäkerhet

Volvo Cars har alltid legat i framkant när det kommer till barnsäkerhet.
Vi har i många år gjort noggrann forskning, studerat verkliga händelse
och skapat oss en förståelse för dina och ditt barns behov.